top of page

AJANVARAUSEHDOT

Hei ihanat asiakkaamme, luethan seuraavat ajanvarausehtomme huolella läpi ennen seuraavaa ajanvaraustasi tehdessä.
Olemme laatineet ajanvarausehtomme, jotta toimintamme pysyy kannattavana ja olemme täällä jatkossakin palvelemassa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Tekemällä ajanvarauksen, sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

 
Jos maksat epassilla tai smartum paylla: varmistathan, että sopimukseen kuuluu hyvinvointi- tai hierontaosio, mikä mahdollistaa edun käyttämisen hierontaan. Hierontaeduilla voi maksaa ainoastaan klassisen hieronnan, urheiluhieronnan ja purentalihashieronnan.


Koulutetun hierojan tulee lain mukaan kerätä potilastietoja, jotta turvallinen hoitotapahtuma voidaan toteuttaa. Mikäli koulutettu hieroja ei näitä tietoja kerää, rikkoo hän lakia ja voi joutua vastaamaan asiasta Valviralle seuraavasti: Valvira voi antaa tarkempia määräyksiä ja ohjeita ammattitoimintaa varten tai kieltää käyttämästä valtioneuvoston asetuksella säädettyä terveydenhuollon ammattihenkilön ammattinimikettä määräajaksi tai toistaiseksi.

Varaamalla ajan hierontaan sitoudut täyttämään hierojan antamaan lomakkeeseen tarvittavat henkilötiedot, jotta hoito voidaan toteuttaa. Hierojalla on oikeus perua aika ja periä täysi hinta hoidosta, mikäli tarvittavia tietoja ei täytetä.

Hierojaa koskee salassapitovelvollisuus, eikä hän saa kertoa asiakkaan tietoja sivulliselle ja potilasasiakirjoja säilytetään sivullisten ulottumattomissa.

 
Ajanvarauksen / sarjahoitojen peruutus tai muuttaminen on mahdollista viimeistään 24 h ennen hoidon alkamista puhelimitse tai tekstiviestillä.
Emme ota peruutuksia tai muutoksia ajanvarauksiin muiden kanavien välityksellä. Jos joudut mahdollisesti perumaan ajan olethan yhteydessä meihin ,jotta voimme sopia uuden ajan.

Myöhemmin kuin 24 h ennen ajanvarauksen alkua peruutetuista tai siirretyistä ajanvarauksista perimme 50 % tilatun työn hinnasta voimassa olevan hinnastomme mukaisesti.

Peruuttamattomista / sarjahoito ajanvarauksista veloitamme 100 % tilatun työn hinnasta voimassa olevan hinnastomme mukaisesti.

Jos asiakas on 25 min myöhässä tapaamisesta ja ei ilmoita myöhästymisestään perumme ajan ja veloitamme 100 % tilatun työn hinnasta.
Myöhästyminen vaikuttaa muiden asiakkaiden aikoihin.

Jos saavut flunssaisena liikkeesemme pandemia aikana yritykselämme on oikeus perua aikasi ja periä koko hoidon hinta.

Ajanvarauksessa sinun tulee täyttää kaikki yhteystietosi.
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Saapuessasi hoitoalan kysymme henkilötodistuksen ja veloitamme maksun ennen hoidon alkua.
Huomioithan, että lähetämme kaikki maksamattomat laskut perintätoimiston käsittelyyn.

Laadukkaan työn takaamiseksi suosittelemme jättämään pois salonki ja hoitotyötä hankaloittavat tekijät esim. ystävät, pienet lapset ja lemmikit. Luonnollisesti erikoistapauksissa erikseen etukäteen sovittavissa. Nämä yhteiset pelisäännöt takaavat sinulle ja muille asiakkaille parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.
Huom! Emme tee kynsiä tai ripsienpidennyksiä alle 18-vuotiaille.
bottom of page